Internet "detektivi" sproveli "istragu" i zaključili: Novak Đoković je definitivno vakcinisan!

29.10.2021

06:43

0

Autor: 24sedam

Iako Srbin ne želi da se izjašnjava narod sa interneta je našao nešto što zove "neoborivim dokazima"

Internet "detektivi" sproveli "istragu" i zaključili: Novak Đoković je definitivno vakcinisan!
Novak Đoković u Melburnu - Copyright AP Photo/John Minchillo

Bliži nam se Australijan open, grend slem turnir u jednoj od zemalja sa najrigoroznijim kovid merama. I tamo se vodi "građanski rat" oko toga da li nevakcinisanim teniserima treba dozvoliti ulazak.

Naravno, iako je u pitanju množina sastavljena od muškaraca i žena, njihovo zajedničko lice je prvi teniser sveta Novak Đoković. Srbin je na udaru samo zato što odbija da kaže da li se vakcinisao i misli da je ružno da se svet tako deli.

Ali, uprkos njegovom odbijanju da komentariše takve stvari, internet detektivi su sakupili "dokaze" i doneli "presudu": Novak JESTE vakcinisan.

Kako se to zna?

Ovo je put "istrage" internet "detektiva". Đoković je, naime, doputovao u Kan i ubrzo je trenirao. E, sad, Srbija je u Francuskoj na listi "crvenih" kovid zemalja. To znači da bilo ko ko dolazi iz te zemlje a nije vakcinisan, mora u karantin od 10 dana.

 

 

Pošto je Đoković doputovao direktno iz Beograda 27. oktobra, a turnir počinje 1. novembra, a igrač nije išao u karantin, jedini mogući zaključak je: vakcinisan je. Tako je bar presudio internet "sud".

Na sajtu ministarstva spoljnih poslova Francuske stoji detaljnije pojašnje. Tamo piše da ako dolazite iz "crvene" zemlje, možete da uđete samo ako imate važna posla. Đoković to ima. Da biste ušli, morate imati važeći negativan PCR test, izjavu da niste bili u kontaktu sa nekim pozitivnim u prethodnih 14 dana, izjavu da nemate simptome i druge stvari.

Ako imate sve to, možete ući u Francusku. A onda je OBAVEZAN karantin od 10 dana! Tako da je "Internetska istraživačka agencija" ovog puta bila na dobrom tragu. 

Inače, u prilog toj tezi ide i činjenica da je Đoković tokom US Opena bio na festivalu Summer stage u Njujorku, za šta je uslov bio dokaz o vakcinaciji.

Naravno, istinu ne znamo i teško da ćemo je uskoro saznati.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike