Patike još smrde, ali je barem burma tu! Mariju misteriozno vraćene ukradene stvari (FOTO)

08.10.2021

10:06

0

Autor: A. Š.

Patike još smrde, ali je barem burma tu! Mariju misteriozno vraćene ukradene stvari (FOTO)
profimedia-0637071998 - Copyright Profimedia

Mala neopreznost mogla je „skupo da košta“ Endija Marija, ali se, srećom, sve dobro završilo. Podsetimo, britanski teniser je u sredu otkrio da je bio žrtva pljačke u kojoj je ostao bez patika i burme, ali samo dan kasnije sve mu je vraćeno. Kako, ostaće misterija, ali to je u celoj priči i najmanje bitno.

- Da li biste verovali, prsten i patike su se vratili kući. Još užasno smrde, ali ja sam se vratio u dobre knjige – objavio je srećne vesti na Instagram profilu nekadašnji prvi reket sveta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andy Murray (@andymurray)

Bivši šampion Vimbldona nalazi se u Indijan Velsu i priprema se za start Mastersa u Kaliforniji, za koji je dobio specijalnu pozivnicu.

Mari još od venčanja 2015. godine svoju burmu vezuje na jednu od pertli (valjda za sreću), pa je tako otišao i na u Indijan Velsu. Nakon povratka je, kako sam priznaje, napravio grešku, pa je krivica za krađu i njegova.

Profimedia
 

- Nažalost, nemam terasu u sobi, a morao sad negde da stavim patike da se provetre. Nisam ih poneo u sobu nego sam odlučio da ih ostavim ispod automobila. Kada sam se vratio do kola patika nije bilo - otkrio je Mari, posle čega je zamolio sve da mu pomognu da vrati burmu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike