Bogdanoviću puno srce posle održanog kampa, nadam se da će deca ostvariti svoje snove!

31.08.2021

06:32 >> 06:33

0

Autor: Milan Nastić

Srpski bek posebnu pažnju obratio na mališane sa posebnim potrebama

Bogdanoviću puno srce posle održanog kampa, nadam se da će deca ostvariti svoje snove!
Copyright Promo/Bogdan Bogdanovic

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović ove godine imao je priliku da po peti put organizuje kamp za decu uzrasta od 12 do 15 godina na kojem je bilo preko 60 talentovanih dečaka i devojčica.

Treninzi, revijalne utakmice, motivacioni govori, ali i druženja, dobra energija, bili su deo bogatog rasporeda na terenima KK Dinamik, koji je deci stvorio uspomene za ceo život i motivisao da nastave da se bave košarkom.

Pročitajte još

Deo programa tokom vikenda bila je i revijalna utakmica igrača sa posebnim obrazovnim potrebama, članova udruženja “Moj red” i “Živimo zajedno” koja organizuju pomoć košarkašima sa posebnim potrebama.

Budući da je kamp osim na sport, usmeren i na druženje i opuštanje, za sve učesnike pripremljene su i razne zabavne aktivnosti poput odlaska u bioskop i muzičkog programa za koji su bili zaduženi DJ Lea Davogić, i prijatelji kampa Relja Popović i Stefan Cvijović Cvija.

Promo/Bogdan Bogdanovic

– Želja mi je bila da deci pružimo iskustvo jednog sportskog kampa, na kom mogu da se druže, uče, nauče nešto novo, kao i da dobiju sportsku opremu vrhunskog kvaliteta. Kišovito vreme za vikend nas je malo poremetilo, morali smo da vodimo dosta računa i o Covid 19 merama, kako bi deca bila bezbedna, ali smo uprkos tome uspeli da sprovedemo sve što smo planirali, uz sjajnu atmosferu. Zahvalio bih se svima koji su učestvovali u organizaciji, posebno se zahvaljujem adidasu na velikoj podršci i opremi koju su dobili svi kamperi, kao i svim sponzorima koji su podržali naš kamp. Mi nastavljamo da radimo na promociji košarke, i na tome da omogućimo da što se više dece približi ostvarenju svojih snova – rekao je Bogdanović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike