Ozbiljno "zaratili" Mari i Cicipas, Škot više neće da čuje za Stefanosa, Grk mu nije ostao dužan (VIDEO)

31.08.2021

07:07 >> 08:12

0

Autor: Milan Nastić

Treći igrač sveta slavio posle velike borbe sa 3:2

Ozbiljno "zaratili" Mari i Cicipas, Škot više neće da čuje za Stefanosa, Grk mu nije ostao dužan (VIDEO)
Copyright Tanjug/AP Photo/Seth Wenig/

Endi Mari je bio na korak od senzacije u prvom kolu US Opena u meču protiv Stefanosa Cicipasa.

Imao je Škot prednost od 2:1 u setovima, ali Grk je uspeo da preokrene, ipak ovaj duel ostaće upamćen po tome tome što je treći igrač sveta otišao na desotominutnu pauzu u toalet u trenucima kad se lomio meč, a spekuliše se da je tamo kontaktirao oca i trenera.

Pročitajte još

Pored toga, tokom meča je pravio još neke pauze, što je ozbiljno razuljutimo Mareja, koji je posle eliminacije rekao da više ne poštuje Cicipasa.

– Očekivao sam da moj protivnik može da uradi takve stvari. O tome sam razgovarao sa mojim timom. Međutim, kad si na terenu i kad se igra set za pobedu, to drugačije izgleda. Možeš koliko hoćeš da budeš psihički spreman, ali u realnosti je to sasvim drugačije. Stalno je pravio pauze, medicinski tajm-aut, u četvrtom setu kada sam imao ništa trideset on menja reket. Može to da bude slučajnost, ali ne verujem da mu taj reket pravi uopšte probleme. Razočaran sam jer osećam da je sve to uticalo na ishod meča. Ne kažem da bih dobio, ali imalo je uticaja. Mnogo ga cenim, briljantan je igrač, sjajan je za tenis. Međutim, posle ovoga nema razloga da ga više poštujem – razigniran je bio Endi Mari.

Grk se posle meča branio da u toaletu nije razgovarao sa svojim timom, napominjući da je Mari trebalo da mu nešto kaže, ako je bilo pogrešno.

– Ako je imao neki problem sa mnom, mogao mi je da kaže i vidimo šta je pogrešno. On može da misli šta hoće, ali ja sam igrao po pravilima, da je bilo suprotno, sudija bi reagovao. Takođe, velika je glupost da sam u toaletu razgovarao sa ocem i trenerom. Suludo je i misliti o tome – poručio je Cicipas.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike