Novak brutalno iskreno pričao o Federeru i Nadalu: Zbog njih dvojice sam najbolji na svetu

31.08.2021

14:46 >> 19:07

0

Đokovićev osvrt na karijeru

Novak brutalno iskreno pričao o Federeru i Nadalu: Zbog njih dvojice sam najbolji na svetu
Copyright Novak Đoković, Rafael Nadal, Rodžer Federer, Profimedia

Pred meč prvog kola US Opena sa mladim Dancem Holerom Runeom, Novak Đoković je u centru pažnje javnosti u Njujorku i svakako najzanimjiviji sagovornik svim predstavnicima medija.

Tako je i zbog činjenice da na Otvorenom prvenstvu Amerike ove godine neće biti ni Rodžera Federera ni Rafaela Nadala, preostale dovjice iz velike trojke svetskog tenisa.

Nole će put ka četvrtom grend slemu u godini, takozvanom kalendarskom slemu početi u noć između utorka i srede, a pre nego što krene u borbe pričao je baš o izostanku dvojice velikih rivala.

Iskreno i bez zardške, Đoković je još jednom pokazao kakva je osoba, pa samim tim zaslužio još veće poštovanje svih onih koji vole i prate tenis.

– Poželeo bih Rafi i Rodžeru brz oporavak. Oni su moji najveći rivali i izvlače ono najbolje od mene – rekao je najbolji svetski teniser i onda brutalno poentirao:

– Oni su me učinili teniserom kakav sam danas!

Pročitajte još:

Đoković na US Openu ima veliku šansu da ispiše istoriju svetskog tenisa, ne samo osvajanjem kalendarskog slema, što nije pošlo za rukom nikome od 1969. godine, nego bi pobedom u Njujorku stigao do 21. osvojenog grend slema i prestigao upravo Nadala i Federera s kojima trenutno deli prvo mesto sa po 20 osvojenih grend slem titula.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike