Vrištali pre udaraca, nervirali ga na sve načine i nisu uspeli! Noletu sve jasno: Znaju oni zašto to rade (VIDEO)

03.09.2021

06:19 >> 10:08

0

Srbin nije posustao u meču sa holandskim teniserom, uprkos stalnim provokacijama sa tribina

Vrištali pre udaraca, nervirali ga na sve načine i nisu uspeli! Noletu sve jasno: Znaju oni zašto to rade (VIDEO)
Copyright Novak Đoković na "Artur Eš" stadionu /Tanjug/AP Photo/Frank Franklin II)

Jedan od najnovijih vidova zabave na US openu biće navijanje protiv Novaka Đokovića.

Posle dva odigrana meča i isto toliko puta doživljenih neprijatnosti od strane gledalaca na tribinama postaje jasno da na duele srpskog tenisera dolazi jedna ne tako mala grupa ljudi sa zadatkom da ga iznervira.

Na meču protiv holandskog tenisera Talona Grikspora, kojeg je dobio sa 3:0 u setovima (6:2, 6:3, 6:2) za tačno 100 minuta igre, bila je jedna grupa mlađih muškaraca koja je kricima nameravala da isprovocira Đokovića, zbog čega je on u jednom momentu tražio reakciju sudije.

– Bar mu recite da to ne radi. On radi to tokom poena, baš pred moj udarac – pričao je Novak sa sudijom, žaleći se na ponašanje gledaoca.

Kamere su povremeno prikazivale grupu koja je ispuštala čudne zvuke, ali i momka sa logoom Rodžera Federera na majici koji se ostatku publike ponudio kao vođa navijača protiv srpskog tenisera.

Navijači Rodžera Federera/Printscreen

Nakon meča Đoković je na konferenciji za novinare odgovorio i na pitanje koje se ticalo njegovih “hejtera” na tribinama “Artur Eša”.

– Taj momak je iz nekog razloga vikao, puštao glasne zvukove, neku vrstu vrištanja neposredno pre nego što bih izveo udarac, što je u stvari stvaralo problem. Pre toga bi to učinio nekoliko puta. Nakon toga, opet. To nije bilo lepo. To je sve, ne smeta mi buka. Nemojte da me pogrešno shvatite. Mislim da je to važno za zabavu, za publiku, muzika… Razumem. Ali ako neko to radi iznova i iznova… Zna on zašto to radi. Momak na koga sam ukazao, znao je tačno šta radi, i to je sve što bih rekao o ovome – zaključio je Đoković.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike