Novak će koketirati sa publikom, praviće šou na Artur Ešu, Zverevu ovo nije Olimpijada

09.09.2021 | 14:50 >> 14:58

Autor: Milan Nastić

Teniska legenda Mats Vilander prednost u polufinalnu US Opena daje srpskom igraču

Copyright Profimedia.rs

Mats Vilander ističe da je meč između Novaka Đokovića i Aleksandra Zvereva finale pre finala na US Openu.

Teniska legedna smatra da će prvi reket sveta sve uraditi da se osveti Nemcu za poraz na Olimpijskim igrama, i veruje da će dosta koketirati sa publikom, kako bi sebe još više motivisao.

Pročitajte još

– Očekujem da će Novak da kida i da igra najbolji tenis na turniru. Svestan je da je blizu istorijskog uspeha, imaće fokus 100 odsto, biće kao tigar. Pritom, publika u Njujorku mu nije bila nešto naklonjena, tako da očekujem da će praviti šou na Artur Ešu stadionu, kao što je nekad radio Džimi Konors. Mislim da će navijači uživati u svakom potezu – kazao je Vilander.

Sa druge strane, bivši švedski teniser svestan je da Zverev igra u odličnoj formi, ali da je velika razlika između Olimpijade i US Opena.

– Novak će tražiti taj izazov protiv Zvereva, ali onda treba videti da li Zverev može da digne svoj nivo jer se Olimpijske igre ne mogu porediti sa mečom u pet setova. Novakov turnir nije praktično ni počeo do ovog četvrtfinala, toliko je dobar. Aleks servira odlično, fizički je totalno spreman, igra sa više samopouzdanja, i ovo sada je neki novi Zverev, mnogo bolje igra nego prošle godine – zaključio je Vilander.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam