Novakov "hejter" ponovo u akciji! On jednostavno voli da proziva i sukobljava se sa svima

11.09.2021

08:39

0

Ben Rotenberg nastavlja da proziva vodeće tenisere preko društvenih mreža

Novakov "hejter" ponovo u akciji! On jednostavno voli da proziva i sukobljava se sa svima
Copyright Novak Đoković, Rafael Nadal, Rodžer Federer, Profimedia

Poznati “hejter” Novaka Đokovića, slobodni novinar i teniski stručnjak Ben Rotenberg promovisao je zanimljivu ideju koja je došla od njegovog kolege Aleksa Gruskina.

Naime, za razliku od svih svojih prethodnih obraćanja kada je rečima stavljao so na žive rane srpskom igraču, sada je postavio jedno pitanje koje testira fer-plej Rodžera Federera i Rafe Nadala.

– Da li će Federer i Nadal doći na US open da gledaju Đokovića u nedelju kako pokušava da obori njihov rekord od 20 osvojenih grend slemova. Sampras, koji se povukao iz tenisa, došao je kod Federera 2009. godine – napisao je Rotenberg.

Naravno, usledile su stotine komentara navijača švajcarskog i španskog tensiera koji su istakli da mu nije dobro poređenje dve situacije, budući da je Sampras bio 2009. godine “penzioner”, dok su ova dvojica i dalje aktivni teniseri. Takođe, protivnici ove Rotenbergove ideje poručili su da su okolnosti izazvane Covid-19 iskomplikovala putovanja, pa i zato ne bi bilo u redu očekivati dvojicu asova na stadionu “Artur Eš”.

Navijačima srpskog tenisera teško je da zamisle dolazak dvojice ovih asova na poklonjenje Đokoviću, čak i da ne postoje problemi oko Covid-19 i da nisu više aktivni igrači. Previše je zavisti pokazano sa njihove strane …

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike