Australijanci u ekstazi: Planulo 8.000 ulaznica za egzibiciju dok je Novak ugovarao sa balkona gostovanje na radiju

21.01.2021

09:23 >> 09:26

0

Autor: D. B.

Bliži se dan kada će Đoković završiti obavezni dvonedeljni karantin

Australijanci u ekstazi: Planulo 8.000 ulaznica za egzibiciju dok je Novak ugovarao sa balkona gostovanje na radiju
Copyright Profimedia

Polako, ali sigurno bliži se kraj obaveznog dvonedeljnog karantina za najveće teniske zvezde u Adelejdu. Bliži se i momenat kada će gledaoci moći da vide na delu Novaka Đokovića, Rafaela Nadala, Dominika Tima, Serenu Vilijams, Naomi Osaku, kao i heroinu Australije Ešli Barti koja je poslednja igračica za koju je potvrđeno da će učestvovati na egzibiciji sledećeg petka.

Ovog jutra u prodaju je pušteno 8.000 ulaznica za egzibiciju koja će se održati na kompleksu “Memorijal drajv”, a kakva je potražnja bila najbolje govori činjenica da su sve nestale za tri minuta! Egzibicioni duel će biti podeljen u dve sesije. Svaku će moći da prati 4.000 ljudi koji će biti raspoređeni po čitavom stadionu i koji će tokom kretanja po kompleksu morati da se nose maske na licima.

A dok čeka dan kada će zaigrati pred publikom, Novak se trudi da ima što je moguće više interakcije sa navijačima, ali i predstavnicima medija koji se svakodnevno “kampuju” ispred hotela gde je Đoković smešten. Dok se opuštao na terasi Novak je uspeo i da dogovori gostovanje na lokalnom radiju. Da bi obezbedili da se uključi u emisiju napravili su veliki portret Đokovića na kome su napisali i broj telefona za kontakt.

– Šta kažete na ovo. Pozvaću vas na taj broj – rekao je Đoković kada je video veliku sliku.

Pročitajte još

I nešto kasnije je stigla i potvrda. Novak će sutra voditi radio emisiju sa Erin Filipsom i Sodom na radiju miks 102.3 Adelejd.

Nole se već odlučio i šta će biti prva stvar koju će da uradi kada mu prođe period obaveznog karantina.

– Znate šta ću da uradim u petak. Vidite onaj park pored. Čim budem mogao odmah ću da istrčim na jedno sat – odgovorio je Đoković na pitanje jednog od navijača koji su se zadesili ispred hotela.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike