Serena ispunila obećanje dato ćerkici, pa pobedila Osaku

29.01.2021

06:29 >> 08:51

0

Autor: D. B.

Najdominantnija teniserka današnjice pokazala svetu i kakva je u ulozi majke

Serena ispunila obećanje dato ćerkici, pa pobedila Osaku
Copyright Tanjug/Kelly Barnes/AAP Image via AP

Čim je izašla iz obaveznog karantina Serena Vilijams je ispunila obećanje koje je dala ćerkici Olimpiji – odvela ju je u zoološki vrt kako bi ova trogodišnjakinja mogla da vidi koale i kengure.

– Teško je kada si u sobi cimer sa trogodišnjakinjom. Posebno kada imate treninge i morate da radite. Imale smo kalendar na kome smo svaki dan precrtavali dane i posebno smo zaokružili dan kada se karantin završava. Otišle smo odmah u zoološki vrt. To sam joj obećala. Nemojte pogrešno da me razumete ne bih menjala ništa na svetu za sate i sate koje sam provela sa ćerkom – smejala se Serena.

A kada je ispunila obećanje dato ćerki, odigrala je i meč protiv Naomi Osake. Pred više od 4.000 ljudi bilo je 6:2, 2:6, 10:7.

– Nisam videla ljude toliko dugo. Sama činjenica da mogu da igram pred navijačima je neverovatna – oduševljeno je pričala Osaka posle meča.

Pročitajte još

Na njene reči nadovezala se i Serena.

– Hvala svima što ste nam dozvolili da budemo ovde. Hvala vam što ste nam pružili toliko ljubavi i što možemo da igramo pred ljudima. To nismo mogli da radimo godinu dana – objasnila je najdominantnija teniserka modernog doba.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike