Nina igra protiv svog idola, šta očekuje od meča karijere

08.02.2021

13:40

0

Autor: Milan Nastić

Srpska teniserka protiv Serene Vilijams u 2. kolu Australijan opena

Nina igra protiv svog idola, šta očekuje od meča karijere
Copyright Profimedia.rs

Srpska teniserka Nina Stojanović ostvarila je istorijski uspeh plasmanom u drugo kolo Australijan open, napominjući da joj je velika čast što će za narednog protivnika imati Serenu Vilijams, najbolju igračicu svih vremena.

Serena je za mene idol, po mom mišljenju, Novak i ona su najbolji u istoriji. Oduvek sam sebe zamišljala i nadala sam se kako igram protiv nje, pitala se hoću li uspeti i kako je to. Nemam šta da izgubim i jako se radujem meču. Potrudiću se da nastavim da igram svoju igru, a trema će postojati jer nikada nisam igrala na tolikom stadionu. Nastojaću ipak da se opustim i da probam da uživam – poručila je Nina i dodala:

Pročitajte još

– Ona svaki put igra na velikom terenu, navikla je na publiku. I pri tom, sad ponovo imamo i publiku i drugačiji je osećaj. Mislim da će prijati i meni zato što ona ulazi u taj meč kao favorit, ljudi će uživati i ako ja budem pokazala dobru igru. To će me podstaći da guram kroz meč i da se borim do kraja. To mi je cilj, samo da ne odustanem u meču, da uživam i da se borim. Naravno, da probam da pobedim.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike