Teniserke priredile prelepo iznenađenje

13.04.2021

12:38

0

Autor: D. B.

U pauzama između treninga za meč protiv Kanade u timu Srbije bilo je mnogo razloga za osmeh

Teniserke priredile prelepo iznenađenje
Copyright Promo/TSS

Utorak, 13. april, bio je dan za veliko slavlje u redovima ženske teniske reprezentacije Srbije. Razlog – lep, rođendan doktorke tima koji će u okviru “Bili Džin King kupa” igrati protiv selekcije Kanade.

Omiljena doktorka srpskih teniserki, dr Marija Lukač bila je više nego iznenađena kada su joj igračice poklonile rođendsnsku tortu i cveće. U pauzi između žestokih treninga devojke su pokazale mnogo ljubavi, pretočenih u more osmeha, prema ženi koja je tu da se postara da im ništa ne fali.

Reprezentacije Srbije i Kanade nalaze se u Kraljevu, gde že 16. i 17. aprila odigrati meč plej-ofa za plasman u kvalifikacija Svetske grupe “Bili Džin King kupa” za 2022. godinu.
Selektor Srbije Dušan Vemić u timu ima Ninu Stojanović, Olgu Danilović, Aleksandru Krunić, Ivanu Jorović i mladu Lolu Radivojević (najbolja juniorka Srbije). One će se suprostaviti timu koji vodi Hajd Ek Tabah, a u kome se nalaze Lejla Fernadez, Rebeka Marino, Šeton Fičman i Kerol Žao.

Pročitajte još

Prvog dana takmičenja, u petak 16. aprila, biće odigrana dva meča su singlu, dok su za subotu predviđena dva singla i meč u dublu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike