Čeka se Novak: Kecmanović se mučio, pa se plasirao u četvrtfinale

21.04.2021

13:07 >> 13:09

0

Autor: Milan Nastić

Srpski teniser pobedio Rinderneha sa 2:1

Čeka se Novak: Kecmanović se mučio, pa se plasirao u četvrtfinale
Copyright MN Press

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se posle velike borbe u četvrtfinale Serbia opena pobedom nad Arturom Rindernehomom sa 2:1 (6:3, 3:6, 6:3).

Za plasman u polufinale igraće sa boljim iz meča između Novaka Đokovića i Sunvu Kvona koji se igra u toku današnjeg dana.

Što se tiče Kecmanovićevog meča, slobodno se može reći da je bio pravi rolerkoster. Odlično je krenuo srpski igrač, bez većih problema osvojio prvi set i činilo se da će relativno lako savladati Francuza.

Pročitajte još

Međutim, totalni preokret u nastavku. Kecmanović je zaigrao mnogo lošije, naravno nekako iznenađujuće, kao da se nadao da će pobeda doći sama po sebi.

Tako nije mislio Rinderneh, koji je van svih očekivanja poveo sa 5:0, što se malo ko nadao na turniru u Beogradu. Uspeo je da osvoji taj set, i odluke je pala u trećoj deonici.

Naravno, Kecmanović je shvatio da mora da podigne nivo igre, to je uradio, i na kraju je slavio sa 2:1 posle skoro dva sata provedenih na terenu.

S obzirom na to da je Novak veliki favorit u meču sa teniserom iz Južne Koreje, pa se očekuje srpski derbi u četvrtfinalu. Zanimljivo da se oni nikad do sada nisu sastajali.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike