Zbog čega je Tim poslednjih meseci imao mentalnih problema

07.05.2021

10:00 >> 10:02

0

Autor: Milan Nastić

Austrijanac priznao da je prolazio kroz težak životni period

Zbog čega je Tim poslednjih meseci imao mentalnih problema
Copyright Profimedia.rs

Jedan od najboljih tenisera na svetu Dominik Tim priznao da je poslednjih nekoliko meseci imao mentalnih problema, ali da polako izlazi iz te krize.

Austrijanac je takođe istakao da se zbog toga dosta družio sa prijateljima i da se na taj način prisećao tinejdžerskih dana, koje je propustio zbog toga što je bio posvećen tenisu.

Prolčitajte još

– Imao sam razne krize poslednjih meseci. Dosta je to bilo vezano za psihu, zbog čega nisam bio spreman da se posvetim tenisu. Bilo je trenutaka kad sam ostajao bez daha, ali polako se vraćam u takmičarski ritam – kazao je Tim i dodao:

– Ne žalim se na život koji sam imao kao tinejdžer, ali mnogo toga mi nedostaje. Sada imam malo više slobode nego ranije. Baš je lepo provesti sunčano popodne sa prijateljima koji sede i razgovaraju o svemu. To u principu nisam imao između svoje 13. i 17. godine. Naravno da bih voleo da sam to doživeo, tako da pokušavam to da nadoknadim sada.

Treba istaći da je Dominik Tim u prethodnom periodu propustio dosta turnira, jedan od njih je bio i Serbia open, koji se završio pre dve nedelje.

On se tranutno nalazi na Mastersu u Madridu gde se plasirao u četvrtfinale i za prolaz među četiri najbolja tenisera igraće protiv Džona Iznera.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike