Traži pomoć Srbina: Mari zbog Novaka otputovao u Rim

08.05.2021 | 06:54 >> 08:35

Autor: Milan Nastić

Britanski teniser odlučio da nekoliko dana bude sa Đokovićem

Copyright MN Press

Endi Mari i Novak Đoković ponovo će zajedno na teren. Ako ste mislili da će igrati zvanični meč, grdno ste se prevarili, njih dvojica će zajedno trenirati u Rimu gde sutra startuje čuveni Masters.

Naime, Škot je otputovao Rim kako bi se što bolje spremio za nastavak sezone, a u tome će mu mnogo pomoći i prvi reket sveta.

Poznato je da se Mari već nekoliko godina muči sa raznim povredama i nikako da se vrati na nivo od perioda kada je osvajao Vimbldon, i uz Novaka, Nadala i Federera dominirao svetskim tenisom.

– Želim da igram protiv najboljih, a za to će mi biti potrebno da treniram sa igračima koji su na najvišem nivou. Nadam se da će mi u tome pomoći Novak sa kojim sam se dogovorio da odradim nekoliko treninga. Siguran sam da će mi to pomoći da podignem formu i time vidim da li mogu da se suprostavim najboljima – kazao je Mari.

Inače, Škot neće učestvovati na Mastersu u Rimu, već je upravo zbog Srbina odlučio da nekoliko dana provede u prestonici Rima, kako bi imao prilike da trenira sa najboljim planetom sveta.

Pročititajte još

On će u narednom periodu učestvovati na turniru u Đenovi i Lionu.

Zna se da su njih dvojica iz juniorskih dana veliki prijatelji i da su ostali u takvim odnosima do današnjih dana, bez obzira na to što su do pre neke godine bili veliki rivali na terenu.

Što se tiče Đokovića, on je poslednjih nekoliko dana boravio u Bosni i Hercegovini gde je ponovo posetio piramide i tokom vikenda će stići u Rim i učestvovati na poznatom Mastersu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam