Krajinović otkrio šta mu je prioritet u narednom periodu

02.06.2021

19:20 >> 19:10

0

Autor: Milan Nastić

Srpski igrač vidno razočaran posle poraza od Iznera

Krajinović otkrio šta mu je prioritet u narednom periodu
Copyright Profimedia.rs

Filip Krajinović završio je svoje takmičenje na Rolan Garosu. Srpski teniser je poražen u drugom kolu od Džona Iznera sa 3:0, a Krajinović je posle meča bio vidno razočaran, napominjući da traži trenera, i da mu je to prioritet u narednom periodu.

Pročitajte još

– Što se tiče trenera, i dalje tražim novog. Nemam nikakva imena koja bih mogao da podelim. Iskreno, voleo bih što pre da nađem pravu osobu za taj posao. Ipak, neću da uzmem bilo koga jer sam u godinama kada mi je potreban veoma dobar trener na duži period, a ne neki trener koji će mi samo sakupljati loptice. Nadam se da ću ga što pre naći- istakao je Filip Krajinović.

Srpski teniser se osvrnuo i na sezonu na šljaci.

– Nisam presrećan kako sam odradio turnire na šljaci. Gubio sam dosta mečeva koje nisam smeo. Imao sam dva četvrtfinala i treće kolo Monte Karla. Nisam najsrećniji, baš kao što nisam zadovoljan ni nastupom na Rolan Garosu. Izgubio sam od Iznera koji izuzetno dobro servira, ali imao sam svoje šanse i nisam ih iskoristio u oba taj-brejka. Idem na travu ne baš zadovoljan prikazanim. Ipak, znam da sam dao sve od sebe i to je za mene najbitnije– izjavio je Filip Krajinović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike