Ovaj dečak nije tek tako dobio reket od Novaka, Đoković ispričao najlepšu priču finala Rolan Garosa

14.06.2021

19:53 >> 06:05

0

Autor: Adam Štulić

Srpski as na konferenciji za medije otkrio sjajan detalj

Ovaj dečak nije tek tako dobio reket od Novaka, Đoković ispričao najlepšu priču finala Rolan Garosa
Copyright Profimedia

Najbolji teniser sveta Novak Đoković napravio je novi ogroman korak ka zvanju najvećeg i istoriji belog sporta. Srpski as je u finalu Rolan Garosa, posle velikog preokreta, savladao Stefanosa Cicipasa 3:2, osvojivši tako 19. grend slem trofej u karijeri.

U trenucima velikog slavlja na šljaci pariskog stadiona „Filip Šatrije“, prvi reket planete je napravio potez koji nije mogao da vidi široki auditorijum u tom trenutku, ali je zahvaljujući društvenim mrežama, ipak, „isplivao“ na površinu. Gde, realno, i treba da bude.

Naime, dok je čekao da primi „Kup musketara“, Nole je prišao jednom dečaku u publici, dao mu svoj reket i izazvao buru emocija kod mališana, koji, ispostavilo se, nije tek tako izabran od strane Đokovića.

Tanjug/AP Photo/Michel Euler

– Ne znam dečaka, ali bio mi je bukvalno u uhu ceo meč. Pogotovo kada sam bio u zaostatku od dva seta, ohrabrivao me je, savetovao me taktički… Bukvalno me je trenirao… To mi je bilo slatko i lepo, osetio sam da je on najbolja osoba kojoj treba da poklonim reket posle meča. To je bila moja zahvalnost zbog toga što je bio uz mene i podržavao me – otkrio je Nole na konferenciji za medije posle duela.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike