Ovaj dečak nije tek tako dobio reket od Novaka, Đoković ispričao najlepšu priču finala Rolan Garosa

14.06.2021 | 19:53 >> 06:05

Autor: Adam Štulić

Srpski as na konferenciji za medije otkrio sjajan detalj

Copyright Profimedia

Najbolji teniser sveta Novak Đoković napravio je novi ogroman korak ka zvanju najvećeg i istoriji belog sporta. Srpski as je u finalu Rolan Garosa, posle velikog preokreta, savladao Stefanosa Cicipasa 3:2, osvojivši tako 19. grend slem trofej u karijeri.

U trenucima velikog slavlja na šljaci pariskog stadiona „Filip Šatrije“, prvi reket planete je napravio potez koji nije mogao da vidi široki auditorijum u tom trenutku, ali je zahvaljujući društvenim mrežama, ipak, „isplivao“ na površinu. Gde, realno, i treba da bude.

Naime, dok je čekao da primi „Kup musketara“, Nole je prišao jednom dečaku u publici, dao mu svoj reket i izazvao buru emocija kod mališana, koji, ispostavilo se, nije tek tako izabran od strane Đokovića.

Copyright Tanjug/AP Photo/Michel Euler

– Ne znam dečaka, ali bio mi je bukvalno u uhu ceo meč. Pogotovo kada sam bio u zaostatku od dva seta, ohrabrivao me je, savetovao me taktički… Bukvalno me je trenirao… To mi je bilo slatko i lepo, osetio sam da je on najbolja osoba kojoj treba da poklonim reket posle meča. To je bila moja zahvalnost zbog toga što je bio uz mene i podržavao me – otkrio je Nole na konferenciji za medije posle duela.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam