Slavi se veliki uspeh u Beogradu: Đoković sa peharom došao da proslavi osvajanje Rolan Garosa (VIDEO)

15.06.2021

20:43 >> 05:20

0

Srpski as u prestonici sa porodicom slavi

Slavi se veliki uspeh u Beogradu: Đoković sa peharom došao da proslavi osvajanje Rolan Garosa (VIDEO)
Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Ostvario je Novak Đoković neverovatan uspeh i ušao je u istoriju! Podigao je pehar Rolan Garosa po drugi put u karijeri i tako postao prvi igrač u Open eri koji je po dva puta osvajao četiri najveća teniska turnira.

Šesti put je nadoknadio minus od dva seta i posle preokreta je slavio. Učinio je to na impresivan način i protiv Stefanosa Cicipasa (Grčka).

ATA Images/Antonio Ahel

Posle svih dešavanja na pariskoj šljaci i obaveza u Francuskoj je prvi reket sveta jutros sa porodicom stigao u Beograd u tajnosti. Međutim, to nije dugo ostala tajna.

Njegov otac Srđan i najbliži su organizovali proslavu u restoranu “Novak” povodom tog uspeha. Upravo su on i njegova supruga Dijana među prvima stigli sa sinom Đorđem, a čekao se Nole.

Novak je konačno stigao oko pola 11 i to sa malim peharom iz Pariza. Potom je ušao u restoran da proslavi sa porodicom neverovatan uspeh.

U restoranu se okupio veliki broj prijatelja porodice Đoković i proslavljaju uz muziku. Za štimung je zadužen poznati muzičar Dejan Petrović.

– Velika mi je čast, nisam do sada upoznao Novaka, pa će ovo biti prilika za to – rekao je Dejan.

Posebno emotivan momenat bio je ispred samog restorana kada je orkestar započeo taktove himne “Bože pravde” koju su svi prisutni pevali.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike