Novakovo stanje plaši navijače! Ovo niko nije želeo da vidi! (VIDEO)

25.05.2024

12:22

0

Autor: A. S.

Kamera je uhvatila trenutak

Novakovo stanje plaši navijače! Ovo niko nije želeo da vidi! (VIDEO)
Novak Đoković - Copyright Tanjug/AP

Završio je Novak Đoković učešće na turniru iz serije 250 u Ženevi u polufinalu, a već danas je usledila selidba u Pariz, gde ga očekuje početak grend slema.

Novak ove sezone ne igra na nivou na koji je celokupna javnost naviknuta, pa je porazom od Tomasa Mahača samo nastavljena serija šokova. Ipak, danas ga u Parizu čeka i prvi trening, pa mora što pre da se adaptira na šljaku, jer će već u utorak igrati prvi meč.

Međutim, tokom meča u Ženevi, Novak je zabrinuo svoje navijače, a i posle meča je govorio da se susreo sa raznim problemima, kao i da je tokom duel imao mučnine. 

- Nije lepo patiti ovako na terenu. Teško je fokusirati se na tenis kada imate brige na umu. Nadam se da ću biti zdrav za Rolan Garos - rekao je srpski teniser nakon eliminacije iz Ženeve.

U međuvremenu, obelodanjeni su i novi snimci iz Ženeve na kojima se može videti njegovo stanje tokom meča. U jednoj od pauza, dok je sedeo na klupi kako bi malo odmorio i osvežio se, Novaku je toliko drhtala ruka da je jedva držao flašicu.

 

 

Da li od umora, zdravstvenih problema ili je u pitanju nešto treće, nije poznato, ali se svi nadaju da je najbolji teniser sveta dobro.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike