Novak izabrao zanimljivo mesto za trening, pa usledilo iznenađenje! Stotine studenata uletelo na teren, a obezbeđenja nigde! (VIDEO)

29.02.2024

08:19

0

Autor: A. S.

I sve je ispoštovao

Novak izabrao zanimljivo mesto za trening, pa usledilo iznenađenje! Stotine studenata uletelo na teren, a obezbeđenja nigde! (VIDEO)
Novak Đoković - Copyright Tanjug/AP Photo/Alessandra Tarantino

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, trenutno se nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama, gde se priprema za početak Indijan Velsa, drugog turnira na kome će igrati u ovoj sezoni.

Ako je suditi po snimcima koji kruže društvenim mrežama, Novak je sjajno raspoložen i u Indijan Velsu ne brani bodove, pa se nalazi u sjajnoj poziciji da napravi dodatnu razliku na ATP listi u odnosu na pratioce, pre svega Karlosa Alkaraza.

A u Americi, Novak je rešio i da vreme provodi na zanimljiv način, pa je tako trenirao na tri sada od Indijan Velsa, na terenima Univerziteta Kalifornija (čuveni UCLA). Iznenadio je Đoković studente, koji su ispunili tribine, a nakon treninga su mu uzvratili.

 

 

Odnosno, veliki broj studenata je utrčao na teren u želji da se fotografiše sa najboljim teniserom sveta, a obezbeđenja u tom trenutku nije bilo.

 

 

Naravno, Novak se nije ni bunio ni žalio, već je ispoštovao svakog studenta i bez pogovora pristao da se fotografiše.

 

 

Đokovića sada čeka velika borba i na terenu, gde se vraća nakon petogodišnje pauze.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike