Srpski teniseri u nokdaunu! Razočarani, ali se ne predaju!

03.02.2024

09:08

0

Autor: 24sedam

Prvi je na redu meč dublova, i tada će se znati da li još ima nade za naš tim

Srpski teniseri u nokdaunu! Razočarani, ali se ne predaju!
Copyright MN Press

Posle prvog dana teniska reprezentacija Srbije gubi od Slovačke sa 2:0 u meču kvalifikacija za Dejvis kup. Prvo je Miomir Kecmanović izgubio od Lukasa Klajna, a onda je Aleks Molčan savladao Dušana Lajovića.

- Razočaran sam, nije dobra situacija za nas da gubimo kod kuće sa 2:0, ali naučen sam da se ne predajem. Voleo bih da imam opciju da mogu da menjam nešto, ali ovoga puta zaista, u takvoj smo situaciji da nemamo izbora.

Eventualno, za dubl da, Ćaćić je siguran, ali videćemo da li će Miša ili Duci na teren sa njim - kazao je selektor Viktor Troicki nakon prvog dana baraž meča za plasman na finalni turnir Dejvis kupa protiv Slovačke.

Dodao je da je, što se tiče singla, loša situacija kod svih singl igrača.

- Od svih singlaša koje imamo u zemlji, dvojica spremnih su danas igrala, nažalost, nije bilo dobro, nije bio njihov dan, podbacili su. Verujem da su mogli više, ali to je sport, to je tenis. Protivnici su takođe igrali sjajno. Razočaran sam, mislim da ovo nije rezultat koji smo smeli da dopustimo prvog dana - zaključio je Troicki.

Danas, od 13 časova biće prvo odigran meč u dublu.

Po završetku dubl meča biće odigrana dva preostala singl duela. Kecmanović će prvo igrati sa Molčanom, a potom će se sastati Lajović i Klajn.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike