U autobiografiji će biti ispričano mnogo toga, kada više ne budem morao da ih gledam! Novak otkrio šta će biti kada završi karijeru!

16.01.2024

09:28

0

Autor: A. S.

A do tada radi na drugoj knjizi

U autobiografiji će biti ispričano mnogo toga, kada više ne budem morao da ih gledam! Novak otkrio šta će biti kada završi karijeru!
Novak Đoković - Copyright Tanjug/AP Photo/Alessandra Tarantino

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković čeka na meč drugog kola na Australijan openu i u laganom ritmu obavlaj pripreme za okršaj sa domaćim teniserom Aleksejem Popirinom.

Njihov duel na programu je u sredu, od 10.30, a Novak je u međuvremenu odradio jedan trening. Potvrdio je aktuelni šampion da je u sjajnom raspoloženju iako ga muči prehlada, a nakon treninga je razgovarao sa srpskim medijima koji se nalaze u Melburnu.

Tom prilikom, Novak je najavio da će po okončanju karijere, objaviti autobiografiju, a da će do tada raditi na nastavku knjige "Serviraj za pobedu".

- Biće, biće, doći će autobiografija. Ipak, pre autobiografije će da dođe druga knjiga koju sam već samostalno počeo da pišem, ali ću verovatno potražiti pomoć oko svega toga. To bi trebalo da bude nastavak knjige ‘Serviraj za pobedu’, reč će biti o ishrani, oporavku, treningu, dakle više tehničke prirode - rekao je Đoković srpskim novinarima u Melburnu, a potom se ponovo osvrnuo na autobiografiju:

- Autobiografija će doći jednog dana, najverovatnije kada završim karijeru. Biće natenane, ne želim sa time da žurim jer ima toliko toga da se kaže. Biće ispričano mnogo toga, kad više ne budem viđao ove ljude - ha-ha, šalim se naravno - zaključio je Đoković.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike