Britanac se nikad nije izvinio Đokoviću za gnusne uvrede: Jedan od najvećih Novakovih hejtera obrnuo ploču načisto!

12.12.2023

11:14

0

Autor: D. P.

Sad mu se dopada razmišljanje Srbina

Britanac se nikad nije izvinio Đokoviću za gnusne uvrede: Jedan od najvećih Novakovih hejtera obrnuo ploču načisto!
Copyright printscreen

Nije tako davno bilo kada je britanski novinar Pirs Morgan pisao najveće uvrede na račun Novaka Đokovića zbog različitih stavova po pitanju kovida.

Stvari su se, međutim, od tih vremena značajno promenile. Morgan ne samo da je korigovao svoja shvatanja po pitanju zaraze, već o Đokoviću drugačije piše na "X" mreži 

- Sviđa mi se ovo od Novaka Đokovića - veliki šampioni uče da kontrolišu svoje emocije i koriste ih kao gorivo za pobedu - prokomentarisao je Morgan nedavni intervjuu Srbina za američku CBS mrežu.

Pre skoro dve godine, Morgan nije birao reči govoreći o Đokoviću i po tom stilu obraćanja teško da se mogao naći neko sličan njemu.

- Varalica kod kovid pravila, lažljivac oko formulara za imigraciju i antivakserska ikona Novak Đoković izgubio je spor oko poslednje žalbe protiv deportacije i biće izbačen iz Australije bez prava da se takmiči na Australijan openu. Dobro - napisao je Morgan.

Briitanac koji je poznat po tome što su ispred njegove kamere mnoge velike svetske face dale svoju ispovest, nikad se nije izvinio Đokoviću za svoje uvrede.

BONUS VIDEO: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike