Novak ima novog čoveka u timu! On je nakon 18 godina zamenio Edoarda i Elenu! (VIDEO)

01.11.2023

12:13

0

Autor: A. S.

O prekidu saradnje nije želeo da govori

Novak ima novog čoveka u timu! On je nakon 18 godina zamenio Edoarda i Elenu! (VIDEO)
Novak u društvu novog agenda, Maden levo - Copyright printscreen/twitter/pavyg

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, u finišu sezone ulazi sa promenama u stručnom štabu!

Nakon što je sredinom septembra završio saradnju sa agentima Edoardom Artaldijem i Elenom Kapelaro, bilo je vreme za novog saradnika, a kako svetski mediji prenose, to je Mark Maden.

Maden i Novak su u poslednjih nekoliko dana više puta viđeni zajedno na javnim događajima, pa se veruje da je on zamena za tandem sa kojim je sarađivao do zavrđetka US opena, kada je usledio iznenadni raskid saradnje, naročito što je sa Elenom radio već 18 godina.

Maden i Novak su uslikani na finalu Svetskom prvenstva u u ragbiju, a bili su zajedno i na nedavnom Rajders kupu u golfu.

 

 

Edoard i Elena su deo porodice, ne samo tim

- Edoardo je više od agenta za mene, član je porodice, prijatelj. On je kao stariji brat, očinska figura. Najbolji momenat je naš prvi grend slem u Australiji, to je bio veoma specijalan momenat. On je veoma lojalan - rekao je Novak o svom saradniku s početka karijere. 

- Moj kedi Mark Maden je moj poslovni savetnik. Živi u Ventvortu, odrastao je zajedno sa Lukom Donaldom i Luk me je pitao da dođem, prihvatio sam poziv. Kad sam video da igraju Geret Bejl i Andrej Ševčenko, koji su odlični u golfu, nisam bio siguran da li bi trebalo da igram - našalio se tada Đoković. 

A Đoković sada mora da se fokusira na teren i masters u Parizu koji počinje danas u 14 sati, duelom sa Argentincem Tomasom Ečeverijem.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike