Đoković je najbolji sportista na svetu! On može ovako i u četrdesetim! (VIDEO)

28.10.2023

06:51

0

Autor: G. F.

Čuveni teniski trener potpuno je impresioniran Noletom

Đoković je najbolji sportista na svetu! On može ovako i u četrdesetim! (VIDEO)
Đoković i Muratoglu - Copyright Profimedia/Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Novak Đoković je najbolji teniser na svetu, to je odavno svima jasno.

Danas stiže i nova vizija svega onoga što Nole radi u karijeri, i to ni manje ni više nego od čuvenog teniskog trenera Patrika Muratoglua.

Čovek koji je u karijeri trenirao takve asove poput Serene Vilijams, Simone Halep, Stefanosa Cicipasa, Holgera Runea... potpuno je impresioniran Đokovićem!

 

 

- Nikada nisam video 36-godišnjeg igrača u takvoj formi. Činjenica da je toliko fokusiran i ozbiljan čini ga najboljim sportistom sveta. Moje mišljenje je da on jeste najbolji sportista na svetu. Mislim da može igrati na približnom nivou i posle četrdesete godine. Ne kažem da hoće, ali mislim da može. Naravno, zavisi od njegove motivacije i eventualnih povreda, jer, naravno, svako može da se povredi - ispričao je Muratoglu u snimku koji je objavio na društvenim mrežama.

Slavni Francuz nastavio je sa superlativima kada je reč o našem teniseru.

- Njegovo telo je ekstremno mlado imajući u vidu njegove godine. Vidi se po njegovom kretanju. TO kako on uspeva da se oporavi je rezultat višedecenijske discipline. Maksimalno je posvećen, radi sa dobrim stručnjacima svakodnevno, neprekidno otkriva i koristi neke nove tehnike za svoj napredak. Njegova vodilja je želja za obaranjem rekorda i s tim ciljem maksimalno obraća pažnju na svoje telo, kako bi mogao da traje što duže na vrhunskom niovu!

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike