Olga dala važnu objavu, pa dobila podršku od dečka Jana: Razgovarala sam sa mnogo lekara i donela odluku

05.10.2023

13:50

0

Autor: D. P.

Danilovićeva sada zna put za rešenje problema

Olga dala važnu objavu, pa dobila podršku od dečka Jana: Razgovarala sam sa mnogo lekara i donela odluku
Olga Danilović i Jan Oblak - Copyright Printscreen/Instagram/danilovicolga

Srpska teniserka Olga Danilović neće igrati neko vreme na turnirima, jer su povrede bile takve da su zahtevale određeno vreme za lečenje.

Najbolja naša igračica zna koji je najbolji put za saniranje problema, pošto je u poslednje vreme bila u stalnim kontaktima sa lekarima tražeći pravo rešenje.

- Hej ljudi, samo sam htela da podelim malo novosti o tome gde se trenutno nalazim sa svojim tenisom. Već neko vreme patim od nekoliko povreda preko kojih sam pokušavala da pređem, ali je došlo do tačke u kojoj je ovo postalo preteško. Znala sam da mi treba malo vremena da poradim na njima i da ih skroz zalečim kako bih mogla da igram konstantno na svom najboljem nivou - napisala je Danilovićeva na Instagramu:

Tanjug/AP Photo/Christophe Ena
Olga Danilović

- Srela sam se sa mnogo doktora da bih pokušala da razumem koji je put najbolji i sada se osećam kao da sam konačno na pravom putu ka poboljšanju. To će potrajati, ali naporno radim da se što pre vratim u potpunu formu. Hvala vam na podršci i nadam se da ćemo se uskoro videti na terenu - poručila je Olga svojim navijačima.

Za ovu objavu odmah je dobila i podršku dečka Jana Oblaka, slovenačkog golmana koji brani boje Atletiko Madrida.

Olga ima 22 godine, trenutno je 108. igračica na VTA listi, a ovog juna imala je svoj najbolji ranking kao 93. na svetu.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike