Nisam ljubomoran na Đokovića, Nadala i Federera, ja uživam da igram golf i pijem

19.12.2020

19:21 >> 21:00

0

Autor: Milan Nastić

Francuski teniser Benoit Paire ne žali što nije kao ova trojica

Nisam ljubomoran na Đokovića, Nadala i Federera, ja uživam da igram golf i pijem
Copyright Profimedia.rs

Francuski teniser Benoit Paire priznao je da nije ljubomoran na Novaka Đokovića, Rodžera Federera i Rafu Nadala što su najbolji svih vremena.

– Nema razloga da budem ljubomoran na Đokovića, Federera i Nadala, što su najbolji. Da budem iskren, izuzetno respektujem, sve što su uradili u svojim karijerama, to je fantastično. Često me ljudi pitaju,što ja nisam u Top 10. Jednostavno, ne mogu toliko da se žrtvujem na treninzima, i moje fizičke predispozicije nikad neće biti na njihovom novu, niti želim toliko da se žrtvujem. Možda sam teniski mogao da budem u vrhu, ali za to ti je potrebno mnogo odricanja, kako fizički,tako i mentalno. Ja ja to neću – priznao je Paire.

Pročitajte još

Francuz takođe ističe kako voli da uživa u životu, da nema nikakva ograničenja što se tiče hedonizma i da ga ne zanima da bude najbolji.

– Meni je super da budem u 30 na ATP listi, ali da uživam u životu. Da igram golf,da pijem kad želim, a ja ne želim to da žrtvujem kako bih bio prvi na svetu. Svi mi pričaju kako ćes za te stvari imati kad završiš karijeru, ali ja nisam takav tip čoveka. Vidim da je kod većine igrača preoukupacija samo tenis, a kad završe karijere,ostane praznina, a ja ću i tada isto da radim, da pijem, izlazim noću i igram golf.

Benoit Paire kazao je da ima divan život i da ništa ne bi menjao kada bi mogao ponovo da bira.

– Imam divan život, zaradio sam dovoljno para,uživam u putovanjima i smatram da sam jedan od najsrećnijih momaka na svetu. Ne bih mogao da žrtvujem te stvari, a da za uzvrat budem broj 1 na svetu. Prošle godine sam išao na Mikonos, Ibicu i podelio najlpeše trenutke u životu sa mojim prijateljima. Nisam siguran da ću to moći sa 40 – zaključio je Francuz.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike