Javila se Novakova dežurna "hejterka": Đoković juri brojke, jer zna da nikad neće biti voljen kao Federer

19.09.2023

12:25

0

Autor: D. P.

Nije je dugo bilo sa komentarom o najboljem srpskom teniseru

Javila se Novakova dežurna "hejterka": Đoković juri brojke, jer zna da nikad neće biti voljen kao Federer
Copyright printscreen

Bivša australijska teniserka Rene Stabs koja se poslednjih godina ističe negativnim komentarima o Novaku Đokoviću zbog čega je smatraju jednom od "dežurnih mrziteljki" ponovo je dala svoje viđenje uspeha srpskog tenisera koje njegovi navijači neće gledati sa simpatijama.

Stabsova je, naravno, zaigrala na omiljenu kartu svih koji žele da obezvrede Đokovićeve rezultate, isturajući priču o popularnosti i kako on nikad neće dostići taj nivo voljenosti u svetu koji imaju Federer i Nadal:

- Đoković je veoma polarizovan na mnogo načina za mnoge ljude, ali i za mene, kao bivšeg profesionalca i nekoga ko je gledao ovu borbu zaista dugo. Samo se morate čuditi njegovoj sposobnosti da nikada ne odustane i on je neumoljiv. Mislim da su Rodžer i Rafa nametnuli tu želju da mnogo pobeđuju, ali Novaku je to postalo opsesivno i to se vidi. Želi da iznese brojke jer zna da neće biti popularan širom sveta kao Rodžer i Rafa - zaključila je Stabsova.

Stabsova u odsustvu američkog novinara Bena Rotenberga preuzima primat među Novakovim kritičarima, iako se činilo da će se i kod nje desiti promene nakon što ga je nekoliko puta intervjuisala na US Openu, na samom terenu neposredno posle mečeva i kada je imala samo lepe reči. 

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike