Ovo mi je najemotivniji doček, sa ljudima kojima se beskrajno divim! Nole drhtavog glasa priznao šta ga je posebno dirnulo!

13.09.2023

13:06

0

Autor: A. S.

Đoković nije mogao da obuzda emocije

Ovo mi je najemotivniji doček, sa ljudima kojima se beskrajno divim! Nole drhtavog glasa priznao šta ga je posebno dirnulo!
Novak Đoković - Copyright MN Press

Novaka su na dočeku pred Skupštinom pogodile emocije, pa nije mogao da završi obraćanje prisutnima bez više pauza kako bi se smirio. Na kraju su ga tešili košarkaši, pa je uspeo da završi misao.

A, nakon što se obratio narodu, razgovarao je za RTS i priznao koliko mu podrška naroda mnogo znači. 

- Najemotivniji doček. Prvi je bio kada sam osvojio Vimbldon 2011. godine i postao prvi na svetu, bio sam sa svima koji su doprineli tom uspehu i proradile su emocije, ovako nešto nikada nisam doživeo i nikada verovatno neću - drhtao je glas Novaku i nakon dočeka, ali je uspeo da nastavi:

- Bio sam na pozornici sa šampionima iz drugog sporta, ljudima kojima se beskrajno divim, koje poštujem, podržavam i pamtiću to celog života. Takođe, tu je i pesma Beogradskog sindikata koja je posvećena meni, a oni su je pevali i to me je duboko dodirnulo. Jedan od najlepših trenutaka u mom životu.

Istakao je Novak i da pripada narodu koji nikada ne odustaje.

- Mi smo narod koji se nikada ne predaje, nikada ne odustaje, pre nekoliko godina sam čuo da je Beograd koji je 47 ili 49 puta u svojoj istoriji srušen i opet izgrađen, a taj duh se oseća, oseća se sa mladim ljudima, njihov ponos, oseća se njihova povezanost sa sportistima, a sportisti su najveći ambasadori naše zemlje. Nama je privilegija da predstavljamo našu zemlju, gde god da smo u svetu. Hvala svim ljudima na strasti koju osećamo. Slava Bogu! - zaključio je Đoković.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike