Još jedna devojka optužila Zvereva za fizički napad, uhvatio me je za grlo, govorio mi je da treba da umrem, da sam ološ i propalica

26.08.2021

11:25 >> 11:35

0

Autor: Milan Nastić

Ruskinja Olga Šaripova otvoreno o svom odnosu sa poznatim teniserom

Još jedna devojka optužila Zvereva za fizički napad, uhvatio me je za grlo, govorio mi je da treba da umrem, da sam ološ i propalica
Copyright Profimedia.rs

Nemački teniser Aleksander Zverev ponovo se našao u centru skandala, jer ga je još jedna devojka optužila da ju je maltretirao, kao fizički i psihički zlostavljao .

Posle Brande Pate, na tapetu se našla i Ruskinja Olga Šaripova, koja je govorila o slučajevima nasilja od strane poznatog tenisera.

Povod je bio taj što je ona htela da raskine sa Zverevim, a da on nije prihvatio to, napominjući da joj je zagorčao život.

– Krenuo je da mi priča strašne stvari. Uhvatio za grlo i urlao i govorio kako se nada da ću umreti, i da mi to od srca želi, ali da to ne uradim u njegovoj sobi, nego kao propalica na ulici. Ja sam mu rekla da mi da insulin i da ću to uraditi samo da više ne budem sa njim. Bila sam razočarana i rekla da može ponovo da me udari, kao što je to radio i ranije – ispričala je Šaripova.

Ruskinja je istakla da sve u to umešao i njegov otac, koji ju je vređao i nazvao pogrdnim rečima.

– Naredio mi je da imam nekoliko sati fore da spakujem stvari i da više ne želi da me vidi. U jednom trenutku ušao je njegov otac i rekao mi da sam ološ i da želi što pre da odem, i da im više nisam potrebna. Nisam znala šta da radim, od cele muke počela sam da se smejem – istakla je Ruskinja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike