Srpski trener i Francuz Gaske napravili skandal na Vimbldonu! Da su mogli da se dohvate, ko zna šta bi bilo (VIDEO)

06.07.2023

10:28

0

Autor: D. P.

Umalo da se desi teži incident

Srpski trener i Francuz Gaske napravili skandal na Vimbldonu! Da su mogli da se dohvate, ko zna šta bi bilo (VIDEO)
Copyright Printscreen/YouTube

Skandal koji se dogodio drugog dana Vimbldona između srpskog trenera Petra Popovića i francuskog tenisera Rišara Gaskea, tek sada postaje viralan na društvenim mrežama.

Petar Popović vodi brigu o Francuzu Korentinu Muteu, koji se u prvom kolu turnira namerio na mnogo poznatijeg zemljaka i jednog o musketara francuskog tenisa Rišara Gaskea.

Iskusnijem igraču nije išlo sve kako treba, pa je stoga bio i malo nervozniji. Ipak, niko nije slutio da će jedna sporna lopta napraviti takav problem, da je jedan običan teniski meč mogao da preraste i u nešto više od toga.

Naime, kod 2:0 u setovima za Mutea i 2-4 u gemovima za Gaskea, poen Popovićevog štićenika je osporen traženjem "čelendža". Provera je pokazala da je lopta završila na liniji, a Popović je iz gledališta glasno negodovao kod sudije zbog zakasnelog zahteva za "čelendž" od strane Gaskea.

- Začepi usta, Petre! Šta misliš ko si ti ? Šta misliš gde si? Vrištiš kao da si na fudbalskom stadionu - viknuo je Gaske na Srbina.

- Dajem mu poen, začepi Petre. 

Mute je na kraju okrenuo i treći set u svoju korist i sa laganih 3-0 obezbedio je sebi plasman u drugo kolo gde ga čeka Roman Safiulin.

Popović je tokom svoje trenerske karijere vodio Ivu Karlovića, Filipa Krajinovića, Andreu Petković. Olgu Danilović i Damira Džumhura. Od prošle godine sarađuje sa Francuzom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike