Đoković može i do 10 titula na Vimbldonu, ali teško će prestići Konorsa! Vilander vidi Srbina na vrhu u narednih pet godina!

04.07.2023 | 11:53

Autor: G. F.

Ćuveni Šveđanin nahvalio Novaka, ali pronašao i nešto što ne može da uradi

Copyright Profimedia

Čuveni švedski teniser, danas televizijski komentator Mats Vilander, poznat je po tome što ne može da se usaglasi sam sa sobom kada je u pitanju Novak Đoković.

Izrekao je mnogo kritika i ne baš lepih stvari na račun našeg asa, ali je isto tako veoma često imao samo reči hvale i umeo da Noleta "digne u nebesa".

Sada je u analizi za Jurosport komentarisao šansu da Đoković osvoji 8. Vimbldon u karijeri i tako se izjednači sa Rodžerom Federerom.

- Ne bi me čudilo da Đoković osvoji devet ili deset Vimbldona. Ako se desi da ne dostigne Federerov rekord ove, biće naredne godine. A ako ne naredne, onda... Mislim da Novak u nogama ima još četiri ili pet godina tokom kojih će biti među favoritima Vimbldona - rekao je Vilander, ali onda ipak našao način da "pokvari užitak" navijačima srpskog asa:

 

 

- Đoković je za petama svim rekordima, ali ne mislim da će dostigne rekord Konorsa po broju osvojenih titula. Mislim da će Novaku biti teško da obori ovaj rekord.

BONUS VIDEO:

 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam