Đoković o izbacivanju sa Ju-Es opena: Ne mogu da obećam da se tako nešto nikada neće dogoditi, ali ću se potruditi da bude tako

16.09.2020

14:00 >> 20:35

0

Autor: 24sedam

Prvi reket sveta o nemilom događaju u Njujorku

Đoković o izbacivanju sa Ju-Es opena: Ne mogu da obećam da se tako nešto nikada neće dogoditi, ali ću se potruditi da bude tako
Copyright

Teniski svet je ostao u šoku u Njujorku. Posle nesrećnog slučaja i nepažnje je Novak Đoković pogodio linijskog sudiju i diskvalifikovan je. Pred početak turnira u Rimu je to bila glavna tema.

– Stvarno mi je žao zbog celokupnog šoka i drame kroz koju je ona prošla. Bilo je neočekivano i potpuno nenamerno, ali kada udarite lopticu tako onda postoji šansa da nekoga pogodite na terenu. Moram da prihvatim sve to i da nastavim dalje. Neću nikada ovo zaboraviti, moglo je svakome da e desi, bila je nesrećna situacija i to je to. Spekulisalo se dosta o tome da li je zasluženo ili ne, ali ponavljam, prihvatio sam odluku i nastavio dalje – rekao je Đoković.

Medije je najviše zanimala ta situacija.

– Ne mogu da obećam ni da garantujem da se ništa slično neću uraditi u životu nikad više. Potrudiću se da se to ne desi, daću sve od sebe, ali je u životu sve moguće.

Prema njegovim rečima sve je to bio trenutak dekoncentracije.

– Osećao sam se dobro tokom turnira, bar kada je moja igra u pitanju. To je bio momenat frustracije kada sam udario tu lopticu – završio je Đoković priču o tome.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike