Noletu drago što će 1.000 gledalaca moći da gleda sa tribina završnicu Mastersa u Rimu

19.09.2020

08:13 >> 08:17

0

Autor: Milan Nastić

Prvi reket sveta se uželeo publike

Noletu drago što će 1.000 gledalaca moći da gleda sa tribina završnicu Mastersa u Rimu
Copyright Tanjug/AP/Alfredo Falcone

Srpski tensier Novak Đoković izjavio je da dobra stvar što će polufinalne i finalni meč na Mastersu u Rimu moći da prati i publika na tribinama. On smatra da se svi sportovi igraju zbog navijača i da će teinserima biti drago da ponovo igraju pred gledaocima.

– Dobio sam i ja tu informaciju i još uvek ne znam da li je tačna jer se stvari stalno menjaju. Voleo bih da je istina. Bolje je i da igramo pred 1.000 ljudi nego pred praznim tribinama. Navijači su deo naših karijera i sporta, svi igramo za njih. Drago mi je da će se to dogoditi. Voleo bih takođe da ostanemo na centralnom terenu jer mislim da je kvalitet šljake bolji, prema mom mišljenju, od one na ostalim terenima – rekao je Đoković.

Inače, ovu vest je prvo objavio ministar sporta Italije Vićenco Spadarofa, koji je istakao da će 12, 5 odsto od kapaciteta stadiona moći da prisustvuje završnici Mastersa u Rimu.

– Gledaoci će striktno poštovati sva pravila koja se tiču socijalnog distanciranja, nošenja maski i sedenja. Ovo je prvi, ali veliki korak ka, nadam se uskoro, normalizaciji sporta. Nadam se da će biti završene sve potrebne stavke kako bi se što pre ova odluka mogla primeniti – rekao je ministar sporta Italije Vinćenco Spadafora.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike