Đoković u četvrtak saznaje protivnike na Rolan Garosu

21.09.2020

12:56 >> 13:03

0

Autor: Milan Nastić

Počelo odbrojavanje do Grend slema u Parizu

Đoković u četvrtak saznaje protivnike na Rolan Garosu
Copyright Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković će već u četvrtak u večeranjim satima saznaće protivnike na predstojećem Rolan Garosu. Dotle se igraju kvalifikacije i oni su na programu do četvrtka, kada će biti poznati svi učesnici najprestižnijeg turnira na šljaci. Podestimo da je ovaj turnir otkazan u maju zbog korenevirusa i da je bilo pitanje da li će biti održan.

Čelni ljudi ovog Grend što se kaže i rukama i nogama borili da bude održan u ovom periodu, što su i uspeli, ali postavlja se pitanje kako će sve to funkcionisati, s obzirom na to da je Francusku opet zahvatio talas korone i da iz dana u dan imaju sve više zaraženih.

Nema dileme da nas očekuje jedan uzbudljiv Rolan Garos, pogotovo što svi žele da sa troma sruše nepobedivog Rafu Nadala sa te podloge, a najveći konkurenti su mu Novak Đoković, Dominik Tim, i Aleksandar Zverev.
Prošlogodišnji pobednik je upravo Španac koji je slavio protiv Tima, koji je inače u polufinalu tog turnira posle tri dana zbopg loših vremenskih uslova savladao prvog reketa sveta.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike