Srbin pobesneo na organizatore Rolan Garosa: Ovako ne biste postupali sa Nadalom

21.09.2020

14:59 >> 21:35

0

Autor: 24sedam

Petar Popović, čovek zbog koga je Damir Džumhur diskvalifikovan sa gren slema u Parizu, veruje da je teniser iz BiH žrtva licemernih Francuza

Srbin pobesneo na organizatore Rolan Garosa: Ovako ne biste postupali sa Nadalom
Copyright MN Press

Odluka čelnika Rolan Garosa da ne dozvole pojedinim igračima da zaigraju u kvalifikacijama za ovaj gren slem ne prestaje da bude centrala tema u svetu tenisa.

Među onima koji su dobili zabranu igranja je i Damir Džumhur, uz objašnjenje da je njegov trener, Srbin, Petar Popović bio pozitivan na testu na koronavirus.

Teniski stručnjak iz Novog Sada javno je prozvao organizatore, a da stvar bude gora po Francuze učinio je to preko mogćnog “Lekipa”.

– Damir nije bio pozitivan, a moj test je pokazao da sam na granici između pozitivnog i negativnog. Tokom poslednjih mesec i po imao sam između 20 i 25 testova i svi su bili negativni. Ali pošto sam imao virus pre dva i po meseca, imam antitela. Nisu uradili drugi test i to je ozbiljna greška, jer nam nisu dali prliku da se proverimo. Ubeđen sam da nisam više zarazan. Damiru je oduzeto pravo da se takmiči i to je skandal. Ružno je to. Nehumai su. Da je na našem mestu bio Rafael Nadal dali bi mu i drugi i treći test ako treba – besno je govorio Popović.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike