Ne mogu da poredim Alkaraza sa Novakom, Rafom i Rodžerom, ali on ima nešto jedinstveno! Lajović analizirao poraz od Španca!

27.03.2023

18:14

0

Autor: G. F.

Srpski teniser nije uspeo da iznenadi prvog tenisera sa ATP liste

Ne mogu da poredim Alkaraza sa Novakom, Rafom i Rodžerom, ali on ima nešto jedinstveno! Lajović analizirao poraz od Španca!
Alkaraz i Lajović - Copyright Tanjug/AP Photo/Marta Lavandier

Srpski teniser Dušan Lajović odlično je igrao na turniru u Majamiju, ali je u 3. kolu naišao na prepreku koju nije bilo moguće preći.

Posle poraza od prvog tenisera sa ATP liste, Španca Karlosa Alkaraza, Lajović je mirno analizirao dešavanja na terenu.

- Imao je veoma dobre udarce, odlično je čitao igru. Oseća lopticu, ali ono što je najvažnije i što ga razlikuje od ostalih tenisera je to što je u stanju da da sve od sebe u komplikovanim trenucima - rekao je Lajović i dodao:

- Ne mogu da ga poredim sa Rodžerom, Federerom i Novakom, ali on ima definitivno nešto jedinstveno. Uživa u atmosferi i nastavlja da napreduje. Dosta je zreliji nego što godine to pokazuju - zaključio je srpski teniser.

Karlos Alkaraz (19), kome je ovo bila 10. pobeda nad srpskim teniserima, igra protiv Tomija Pola u narednom kolu. To će biti njihov drugi duel, a u prvom je slavio Amerikanac u tri seta, pa će Španac imati priliku da se revanšira za poraz sredinom oktobra u Montrealu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike