Bušarove u duplikatu: Eženi proslavila rođendan, nećete verovati koji po redu

26.02.2023

14:30

0

Autor: D. P.

Prelepa teniserka slavila sa sestrom blizakinjom Beatris

Bušarove u duplikatu: Eženi proslavila rođendan, nećete verovati koji po redu
Eženi sa sestrom Beatris - Copyright Instagram printscreen

Nekada pet reket sveta u ženskoj konkurenciji Eženi Bušar odavno nije u centru pažnje svetske javnosti zbog svojih partija na teniskom terenu.

To, ipak, ne znači da je interes navijača prestao da postoji za Kanađankom. I dalje se prati svaki korak prelepe teniserke, koja je juče proslavila 29. rođendan, prvi posle osam godina sa sestrom blizakinjom Beatris. Već tolika vremenska udaljenost od poslednjeg zajedničkog rođendana pokazuje da nešto ne štima kod Bušarovih...

Poznato je da su Eženi i Beatris rođene sa razmakom od šest minuta, ali su odrastale odvojeno, jer su im se roditelji razveli kada su imale deset godina. Beatris je pripala ocu Majklom, a Eženi je ostala da živi sa majkom Džuli.

 

 

Razdvojenost je učinila svoje! Sestre uopšte nisu bliske, pa otuda čuvena rečenica Beatris da bolje poznaje kasirku u supermarketu od rođene sestre:

- Nije uopšte savršeno, od našeg deetog rođendana viđala sam je dvaput godišnje. Zato sumi ljudi iz supermarketa bliži od rođene sestre. To je ludo, ona mi je gotovo stranac - rekla je nedavno Beatris.

 

 

Beatris je influenserka koja se može pohvaliti stotinama hiljada pratilaca na društvenim mrežama. Eženi je slavnija od sestre i zbog lepote i zbog tenisa, iako je u karijeri osvojila samo jedan turnir na VTA nivou (2014. godine). Njeno najbolje ostvarenje na grend slem turnirima bilo je finale Vimbldona 2014, koje je izgubila od Čehinje Petre Kvitove rezultatom 3:6, 0:6. Iste godine stigla je do polufinala na Australijan openu i Rolan Garosu.

 

 

Bušar je trenutno 317. na VTA rang listi. U junu 2021. Kanađanka je podvrgnuta operaciji ramena. Od te pauze duge 17 meseci ima probleme sa drugim povredama koje joj prekidaju treninge. Ona nije uspela da se kvalifikuje na AO u Melburnu.

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike