Mladi srpski teniser objasnio zašto nije imao tremu dok je igrao pred legendarnim Borgom

16.02.2023

16:51

0

Autor: D. P.

Čuveni Šveđanin gledao Hamada Međedovića na turniru u Čenaju

Mladi srpski teniser objasnio zašto nije imao tremu dok je igrao pred legendarnim Borgom
Hamad Međedović - Copyright MN Press

Mladi srpski Dejvis kup reprezentativac Hamad Međedović igrao je ove nedelje u Čenaju, na turniru iz kategorije "čelendžera".

Tokom svog boravka u indijskom gradu Međedović je imao tu čast da ga gleda Bjorn Borg, jer je igrao i pobedio njegovog sina Lea. Posle meča novinari su ga očekivano pitali za tremu, ali Međedović je imao spreman odgovor:

- Ne, ne, ne baš zato što sam znao, čitao sam negde, neko mi je poslao da dolazi da gleda. Iskreno, nisam imao problema sa tim jer sam se navikao do tada, neki igrači su me gledali,  posebno Novak. Imao sam najveću tremu kada me je on gledao. Tako da posle njega sve dolazi lako - rekao je Hamad.

Profimedia
Bjorn Borg i Stefanos Cicipas

Međedović je nedavno bio deo reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Dejvis kup protiv Novrške. U nedostatku Đokovića, tim su protiv Norveške do plasmana u narednu fazu takmičenja vodili Miomir Kecmanović i Laslo Đere.

- Iskreno, bila je to jedna od najboljih nedelja u mojoj teniskoj karijeri. Bilo je neverovatno. Bio sam okružen najboljim igračima iz naše zemlje. Znate, momci su tako profesionalni. Uvek im se divim. Ugledao sam se na njih, čast je dobiti priliku da igraš sa njima, da budeš saigrač. Poseban je osećaj i pobediti na kraju.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike