Svi su čekali da čuju Srbina: Đoković otkrio šta mu je prolazilo kroz glavu kad je ponovo pogodio sudiju (Video)

05.10.2020

18:30

0

Srpski teniser pričao o detalju iz prvog seta

Svi su čekali da čuju Srbina: Đoković otkrio šta mu je prolazilo kroz glavu kad je ponovo pogodio sudiju (Video)
Copyright Tanjug/AP Photo/Michel Euler

Četvrtfinale je obezbeđeno. Karen Hačanov je „arhiviran“. Novak Đoković je obezbedio prolazak među osam najboljih na Rolan Garosu  – 6:4, 6:3, 6:3.

Ipak, ono o čemu se najviše priča je trenutak iz prvog seta kada je u pokušaju da vrati servis Rusa lopticom pogodio linijskog sudiju u glavu.

Na konferenciji za medije je pričao kako se osećao u tim trenucima posle svega što se dogodilo na Ju-Es openu i diskvalifikacije sa tog grend slema.

– Bože, bio je to veoma čudan deža vi. Pokušavam da nađem tog sudiju i da vidim da li je u redu, jer sam video da je bilo malo crvenila, delovalo je kao da je modrica, na tom mestu gde ga je pogodila loptica. Nadam se da je dobro. Reagovao je na sve to na veoma snažan i hrabar način, dobio je udarac, jer je bio toliko blizu – rekao je Novak.

Ne želi od toga da pravi nešto veliko.

– Da, jasno mi je da će zbog svega što je bilo u Njujorku ljudi od toga praviti priče, ali ovo se dogodilo i meni i mnogim drugim igračima u poslednjih 15 godina koliko sam na turu. Video sam kako se loptica odbije od reketa, rama, pa pogodi nekoga u publici ili nekoga ko ti je blizu poput linijskog sudije. Ali da, bila je čudna situacija.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike