Zverev objavio rezultate testa na koronu, Amerikanci nastavljaju da ga napadaju

05.10.2020

19:49 >> 19:50

0

Autor: N. St.

Nemački teniser se oglasio

Zverev objavio rezultate testa na koronu, Amerikanci nastavljaju da ga napadaju
Copyright Tanjug/AP Photo/Christophe Ena

Podigao je Aleksander Zverev mnogo prašine na Rolan Garosu. Uprkos tome što se nije osećao dobro i što se mučio sa temperaturom je odlučio da izađe na teren i da igra protiv Janika Sinera (Italija). Na kraju je izgubio sa 3:1 u setovima, ali se mnogo više priča o tom potezu zbog svega što se dešava sa koronavirusom u svetu.

Nemac je odlučio da danas javno objavi rezultate testiranja na koronu na društvenim mrežama.

– Dobio sam rezultate, nemam koronu, negativan sam. Nisam bio 100 odsto spreman za meč sa Janikom, trebaće mi malo vremena da se oporavim, njemu želim sve najbolje u nastavku turnira – poručio je Zverev.

Međutim, napadi i dalje stižu iz Amerike, tačnije od Njujork Tajmsa i novinara Bena Rotenberga sa kojim se i sam Zverev nedavno svađao na konferenciji za medije. Oni tvrde da Zverev nije trebalo da izađe na teren i da je prekršio pravila turnira.

– Ne postoji nikakva obaveza da se organizatori obaveste o tome da li si bolestan ili ne. Njihovi lekari su mi dali lek za prehladu preko mog fiziotereapeuta još u prethodnoj rundi, tako da su znali sve – rekao je Zverev za „Eurosport“ i tako stavio tačku na napade iz Amerike.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike