Dok su Novaka ponižavali i terali, ona je uredno igrala sa lažnom vakcinom - šta sad?!

24.12.2022 | 12:06

Maltretirali Đokovića, a na turniru ih lagao ko je stigao...

Copyright Profimedia

Italiju potresa veliki skandal, pošto se utvrdilo da je grupa lekara delila lažne vakcine za koronu. Protiv njih se vodi istraga za brojna krivična dela, a grupa ljudi koja je primila vakcine je sve šira.

Ono što je posebno skandalozno jeste da je lažnu vakcinu primila i teniserka sa problematičnom porodicom Kamila Đorđi, koja je pomoću toga igrala na Australijan openu!

Istraga je trajala 10 meseci, a utvrđeno je da su lažnu vakcinu primile i druge javne ličnosti. Ipak, posebno je licemerno da je Kamila dobila "zelenu propusnicu" od Australije na osnovu lažnog dokaza o vakcinaciji, dok je Novak Đoković bio ne samo deportovan, nego i temeljno ponižavan pre deportacije.

Đorđijeva je stigla do trećeg kola i ispala od kasnije šampionke Ešli Barti.

Posle toga se utvrdilo da su igrali brojni nevakcinisani igrači, a da je Novak bio samo moneta u izbornoj igri političara. E, pa ta vlast je pala, a javnost u Australiji odavno se pokajala zbog svog odnosa prema Đokoviću.

Njemu je zabrana ulaska u zemlju ekspresno ukinuta, a on je, vrlo velikodušno i gospodski, rekao da se raduje igranju u Melburnu.

Ranije se pričalo da su mnogi igrači lagali da su vakcinisani i da je Đoković "ispao naivan" jer je bio iskren. Sada nema priča i nagađanja, dokazano je da je Đorđijeva, nekad 26. a sada 66. na svetu, lažirala potvrdu.

Videćemo kako će sada reagovati organizatori Australijan opena i tamošnja javnost…

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: 24sedam