Novi šok u Dubaiju - Novak ne igra ni protiv Ože-Alijasima!

23.12.2022

15:28

0

Autor: A. Š.

Najbolji srpski teniser, posle duela sa Kirjosom, propušta i drugi meč na egzibicionom turniru

Novi šok u Dubaiju - Novak ne igra ni protiv Ože-Alijasima!
Novak Đoković - Copyright Profimedia/Nicolas Briquet/Bestimage

Teniska publika u Dubaiju, ali i širom sveta preko TV prijemnika i danas će ostati uskraćena za nastup Novaka Đokovića u trećem kolu Svetske teniske lige. Pošto je u sredu srpski as, u poslednji čas, odustao od duela sa Nikom Kirjosom, ovog popodneva je znatno ranije obelodanjeno da nekadašnji prvi reket sveta neće izaći na teren ni protiv Feliksa Ože-Alijasima!

Niko još ne zna koji su razlozi Noleta primorali da odustane od dva duela koji su, prema prvobitnom planu, trebalo da mu posluže kao uvertira za odlazak u Australiju u prvim danima 2023. godine. U sredu je odustvo iz reprize ovogodišnjem Vimbldona opravdano rečima da se Đoković nije osećao najbolje uoči duela, pa se može pretpostaviti da su slični razlozi i večeras sprečili Novaka da izađe na teren.

Podsetimo, Đoković je debi na novoformiranom egzibicionom turniru obeležio porazom od Aleksandra Zvereva, a koji su to konkretni razlozi zbog kojih je preskočio naredna dva meča na turniru u Dubaiju verovatno ćemo dobiti u narednih nekoliko dana.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike