Španac savetovao Srbina: Novače, zaboravi što pre Njujork i okreni se našem novom meču

06.10.2020

11:29 >> 23:36

0

Autor: Milan Nastić

Pablo Karenja Busta stao na stranu Đokovića

Španac savetovao Srbina: Novače, zaboravi što pre Njujork i okreni se našem novom meču
Copyright Profimedia.rs

Španac Pablo Karenjo Busta, sledeći protivnik Novaka Đokovića, savetova je prvi reket sveta da što pre zaboravi diskvalifikaciju sa Ju-Es opena i da se okrene njihovom novom duelu na Rolan Garosu.

– Svima je već poznato šta se dogodilo Novaku na Ju-Es openu. Jednostavno, loša sreća, šta ima drugo da se kaže. Takve stvari se dešavaju jednom u životu. Naravno da nije nameravao da udari lopticom linijskog sudiju, ali moj je savet da što pre zaboravi taj meč. Siguran sam da i on tako razmišlja. I mi smo ljudi, nekad nam prorade emocije, a verujte, to nije lako – poručio je Busta.

Španac je rekao da posle tog incidenta u Njujorku nije imao priliku da razgovara sa Đokovićem.

Bivši trener ne veruje u Novaka i jedva čeka duel njegovih najvećih rivala u Parizu

– Nismo se sreli, tako da nismo ni pričali na tu temu. Moram da istaknem da je Novak odličan momak, u to sam se uverio mnogo puta tokom turnira. Nije ni njemu bilo lako posle one diskvalifikacije, da se ne uznemiri, ali takve stvari se dešavaju u sportu. Mislim da je nekad bolje da se trudiš da što manje pričaš na tu temu, ako je moguće i da zaboraviš – istakao je španski teniser.

Pablo Karenja Busta i Novak Đoković igraju sutra meč četvrfinala na Rolan Garosu, a u dosadašnjem odmeravanju snaga igrali su četiri puta – tri puta je pobedio srpski teniser, dok je Španac trijumfovao na tek završenom Ju-Es openu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike