Španac savetovao Srbina: Novače, zaboravi što pre Njujork i okreni se našem novom meču

06.10.2020 | 11:29 >> 23:36

Autor: Milan Nastić

Pablo Karenja Busta stao na stranu Đokovića

Copyright Profimedia.rs

Španac Pablo Karenjo Busta, sledeći protivnik Novaka Đokovića, savetova je prvi reket sveta da što pre zaboravi diskvalifikaciju sa Ju-Es opena i da se okrene njihovom novom duelu na Rolan Garosu.

– Svima je već poznato šta se dogodilo Novaku na Ju-Es openu. Jednostavno, loša sreća, šta ima drugo da se kaže. Takve stvari se dešavaju jednom u životu. Naravno da nije nameravao da udari lopticom linijskog sudiju, ali moj je savet da što pre zaboravi taj meč. Siguran sam da i on tako razmišlja. I mi smo ljudi, nekad nam prorade emocije, a verujte, to nije lako – poručio je Busta.

Španac je rekao da posle tog incidenta u Njujorku nije imao priliku da razgovara sa Đokovićem.

Bivši trener ne veruje u Novaka i jedva čeka duel njegovih najvećih rivala u Parizu

– Nismo se sreli, tako da nismo ni pričali na tu temu. Moram da istaknem da je Novak odličan momak, u to sam se uverio mnogo puta tokom turnira. Nije ni njemu bilo lako posle one diskvalifikacije, da se ne uznemiri, ali takve stvari se dešavaju u sportu. Mislim da je nekad bolje da se trudiš da što manje pričaš na tu temu, ako je moguće i da zaboraviš – istakao je španski teniser.

Pablo Karenja Busta i Novak Đoković igraju sutra meč četvrfinala na Rolan Garosu, a u dosadašnjem odmeravanju snaga igrali su četiri puta – tri puta je pobedio srpski teniser, dok je Španac trijumfovao na tek završenom Ju-Es openu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam