Svi brinu zbog Nadala! Mogao bi da završi kao Boris Beker!

09.11.2022

19:08

0

Autor: 24sedam

Brojne su sumnje u svetlu budućnost španskog asa

Svi brinu zbog Nadala! Mogao bi da završi kao Boris Beker!
Beker i Nadal - Copyright Profimedia

Nema sumnje da spada u najbolje svetske teniser svih vremena, ali postoji sumnja, čak i strah da mu se ne smeši lepa budućnost.

Brojne povrede i problemi Rafaela Nadala razlog su za brigu svih ljubitelja tenisa, a posebno njegovih navijača širom sveta.

Nekadašnji nemački teiser Aleksander Vaske istakao je bojazan da bi Španca mogla da snađe sudbina Borisa Bekera.

- Igrači na mojoj akademiji imaju sumnje kada je reč o budućnosti Nadala. Na Rolan Garosu je igrao pod anestezijom zbog povrede stopala. Priznao je tada da je ozbiljno razmišljao o povlačenju. Nekoliko dana po osvajanju Pariza videli smo kako hoda na štakama - kaže Vaske, pa komentariše i činjenicu da se Rafa ipak brzo oporavio posle toga:

- Desetak dana kasnije počeo je da se sprema za Vimbldon. Rafa želi da završi karijeru pod svojim uslovima. Kada je u pitanju njegovo fizičko stanje pada mi na pamet paralela sa Borisom Bekerom. Nadal bi za koju godinu mogao da ima ozbiljne probleme, kao Boris. Svi signali upućuju na to! Ipak, ljubav prema igri i zavisnost od takmičenja su jači razlozi da nastavi sa tenisom.

Rafael Nadal se trenutno nalazi u Torinu gde se sprema da pokuša da osvoji svoju prvu titulu na Završnom mastersu u sezoni.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike