Kecmanović zablistao u četvrtfinalu Napulja! Prvi nosilac pao za polufinale!

21.10.2022

16:08

0

Bravo legendo!

Kecmanović zablistao u četvrtfinalu Napulja! Prvi nosilac pao za polufinale!
0MET1668 - Copyright MN Press

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u polufinale turnira u italijanskom Napulju nakon trijumfa u četvrtfinalu nad španskim teniserom Pablom Karenjo-Bustom.

Kecmanović je za manje od sat i po vremena slavio sa 2:0, po setovima 7:5, 6:2, i tako stigao do trećeg plasman među četiri najbolja na nekom ATP turniru u 2022. godini.

Srbin je bolje otvorio ovaj meč i rivalu oduzeo servis već na startu. Mogao je Španac da anulira prednost u ćetvrtom gemu, ali se Kecmanović snašao i zadržao prednost. Već u narednom gemu, Karenjo-Busta je propustio  još jednu priliku da oduzme servis Kecmanoviću u narednom servis gemu Srbina.

Međutim, ni tada Kecmanović nije prelomio meč, već je stigao do izjednačenja, 5:5, ali je u narednom pokazao da nije poljuljan ovakvim razvojem, pa je oduzeo servis rivalu i potvrdio ga za vođstvo u setovima.

U drugom setu pak, od uvodnih gemova i brejka u trećem, pokazao je nadmoćniju igru. Ipak, i Karenjo-Busta je imao problema sa žuljevima, pa je tada i zatražio medicinski tajm-aut, ali kada se meč nastavio, Srbin je poveo sa 5:1. Bilo je jasno u tim trenucima da je Kecmanović pobednik ovog susreta.

Protivnik Kecmanoviću u borbi za finale biće domaći teniser Lorenco Muzeti.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike