"Bejbi-bum" u svetskom tenisu! Prvo se Ukrajinka pohvalila tek rođenom ćerkom, odmah za njom i Rus je objavio srećnu vest

15.10.2022

13:23

0

Autor: 24sedam

Samo da se deca rađaju...

"Bejbi-bum" u svetskom tenisu! Prvo se Ukrajinka pohvalila tek rođenom ćerkom, odmah za njom i Rus je objavio srećnu vest
rus ukr - Copyright Instagram printscreen

Najpoznatiji teniski par današnjice Ukrajinka Elina Svitolina i Francuz Gael Monfis postali su danas roditelji.

Ukrajinka se preko drupštvenih mreža pohvalila velikom novinom u svojoj porodici, poručivši navijačima da će se ćerka zvati Skaj.

- Kakva noć!!! Dame i gospodo, poželeti srdačnu dobrodošlicu za Skai Monfis. Ne mogu dovoljno da zahvalim svom mužu što je bio uz mene u ovom nezaboravnom momentu - napisala je Svitolina.

 

 

Odmah posle nje, profil Danila Medvedeva na Instagramu počeo je da se zatrpava čestitkama sa svih strana, jer je doskorašnji broj jedan u muškom tenisu postao otac.

- Dobrodošla na svet, dušo!

Njegova supruga Darija donela je na svet ćerkicu, u porodilištu u Nici, jer par već godinama unazad živi na francuskom delu "azurne obale".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Medvedev Daniil (@medwed33)

 

Prvi se Medvedevima sa čestitkom javio Bastijan Švajnštajger, a za njim se pokrenuo teniski svet: Hačanov, Zvonareva, Holger Rune ...

Medvedeva je prinova zatekla u trenucima kada se oporavlja od povrede zbog koje je predao meč polufinala u Astani protiv Novaka Đokovića.

Nedavno je dolazak prinove proslavio i Španac Rafael Nadal!

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike