Đoković napustio Sarajevo, stiže u Beograd

15.10.2020

09:21 >> 09:49

0

Novak i njegova supruga Jelena završili posetu glavnom gradu BiH

Đoković napustio Sarajevo, stiže u Beograd
Copyright Printscreen/Klix.ba

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je danas napustio hotel “Europa” u Sarajevu i tako sa suprugom Jelenom okončao posetu glavnom gradu BiH, prema pisanju portala klix.ba. On će kako je i ranije najavio nastaviti odmor u Srbiji.

Đokovići su u ponedeljak stigli u BiH, samo dan posle poraza u finalu Rolan Garosa od Rafaela Nadala. Obilazio je Sarajevo, Visoko, “Bosanske piramide sunca”… Pre nekoliko meseci je na istom mestu bio sa roditeljima, a sada mu je društvo pravila supruga, kojoj je želeo da pokaže mesto koje je na njega ostavilo jak utisak. Domaćin im je ponovo bio Semir Osmanagić.

– Ovde sam opet zbog Semira i njegovog gostoprimstva i domaćinstva. Nakon što sam prvi put bio s roditeljima, evo sad sam tu sa suprugom Jelenom s obzirom na to da nam se pružila mogućnost nakon karantina. Uživao sam u prvoj poseti i zaista sam jedva čekao da se vratim. Sada sam tu sa suprugom, a naredni put ćemo doći i s decom. Sezona još uvek nije završena, biću neko vreme u Srbiji, ali dolaziću ovde. Ovo već nekako smatram svojim drugim domom – izjavio je Đoković kada je stigao u BiH.

Njegov odmor neće dugo trajati, jer ubrzo mora da se okrene novom izazovu na terenu. U pitanju je turnir u Beču koji počinje 24. oktobra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Klix.ba

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike